Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La biblioteca de l’escola Circell tornarà a obrir les tardes de dimarts i dijous

El servei és obert a tota la població i es preveuen realitzar activitats de dinamització
Es preveu tornar a programar "L'hora del conte"
Es preveu tornar a programar "L'hora del conte"

divendres 28 setembre 2012

Per tercer curs consecutiu, la biblioteca de l’escola Circell de Moja torna a obrir les tardes de dimarts i dijous. Serà a partir de la setmana que ve, en horari de dos quarts de 5 a les 7 de la tarda. El servei és obert a tothom i la previsió, com ja va passar el curs passat, és la de seguir oferint activitats periòdiques de dinamització.

La mestre responsable de la biblioteca, Teresa Gustems, recordava que les monitores de la biblioteca continuarien sent Cristina Alvelo i Isabel Castillo, treballadores de l’Ajuntament d’Olèrdola, que també tenen cura de l’impuls d’aquestes activitats de dinamització. (àudio)

Des de l’escola es valora que l’activitat d’obrir la biblioteca al poble és molt positiva perquè així el ciutadà pot gaudir del fons bibliogràfic, accedir a informació o fer ús dels dos ordinadors que hi ha a la biblioteca. (àudio)

L’escola considera que la biblioteca és molt important perquè contribueix al bon funcionament del centre i reforça tots els aprenentatges. (àudio)

Les persones interessades ja ho saben. Cada dimarts i dijous des de dos quarts de 5 a les 7 d ela tarda, tenen l’opció de gaudir de la biblioteca de l’escola Circell i de poder utilitzar el servei de préstec de llibres.

 

Document Actions