Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La biblioteca de l’escola Rossend Montané ja ha obert al públic aquest dilluns a la tarda

En els propers mesos es plantegen organitzar activitats de dinamització per a incentivar l’ús d’aquest nou servei
La biblioteca obre les tardes de dilluns, de 4 a 6
La biblioteca obre les tardes de dilluns, de 4 a 6

dimarts 19 febrer 2013

 

La biblioteca de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta ja obre una tarda a la setmana. Tots els dilluns, en horari de 4 a 6, aquells escolars i veïns del poble que ho desitgin podran fer ús d’aquest equipament. En el seu primer dia d’obertura l’assistència d’usuaris ha estat discreta, però es confia que a mesura que el servei es vagi coneixent seran més les persones que el facin servir de forma continuada. El regidor d’ensenyament de l’Ajuntament d’Olèrdola, Xavier Serramià, recordava que aquesta obertura d’una tarda a la setmana segueix l’experiència d’obertura de la biblioteca de l’escola Circell de Moja, que en aquest cas obre al públic dues tardes a la setmana. Serramià es mostra confiat en què la biblioteca vagi tenint els dilluns a la tarda més usuaris i per això entén que ajudarà les activitats de dinamització que s’han programat per incentivar l’ús. (àudio)

Xavier Serramià subratlla que durant aquestes dues hores a la tarda la biblioteca està oberta a  tothom. També afegia que pot ser un espai adequat pels alumnes a l’hora de fer treballs o consultes perquè disposa de servei d’ordinador amb connexió a internet. (àudio)

L’Ajuntamet té el propòsit d’aprofitar al màxim les prestacions que ofereixen els equipaments públics del municipi. Per Serramià, són “equipaments vius que han d’estar al servei del poble”. (àudio)

L’Ajuntament facilita el personal que fa possible l’obertura aquestes tardes de les biblioteques de les escoles. En el cas de l’escola Rossend Montané, Isabel Castillo és la treballadora municipal que assumeix la coordinació del servei aquestes tardes de dilluns.

Escolta l'entrevista a Xavier Serramià, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions