Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La biblioteca de l’escola Rossend Montané obrirà al públic cada dilluns a la tarda

L’horari d’obertura serà de 4 a 6 i el primer dia de servei serà el 18 de febrer

dimarts 05 febrer 2013

Tal i com ja s’havia anunciat, la biblioteca de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta obrirà al públic una tarda a la setmana. Ara podem confirmar que serà cada dilluns, a partir del proper dia 18 de febrer, en horari de 4 a 6.

Isabel Castillo serà la treballadora de l’Ajuntament d’Olèrdola que atendrà el servei. En aquest horari qualsevol veí del municipi podrà fer ús de la biblioteca de l’escola de Sant Pere Molanta.(àudio)

L’obertura de la biblioteca de l’escola una tarda a la setmana amplia l’experiència que ja s’aplica, des de l’any 2010, a l’escola Circell de Moja. En la biblioteca de l’altra escola del municipi, l’Ajuntament també assumeix la gestió de l’obertura per les tardes a través d’una altra treballadora, en aquest cas els dimarts i els dijous. Tal i com indicava Isabel Castillo, és una manera d’optimitzar els equipaments públics. També es preveu organitzar en aquest horari de tarda activitats, per bé que la seva programació encara resta pendent de concertar-se. (àudio)

Fora de l’horari lectiu les instal·lacions de les escoles són utilitzades per una gran varietat d’activitats lúdiques i esportives, especialment els espais dels gimnasos amb les sessions de les escoles esportives municipals, la gimnàstica de manteniment per adults o bé les sessions de preparació d’entitats com el Rítmica o l’Aeròbic Olèrdola.

 

Document Actions