Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La biblioteca de l’escola Rossend Montané obrirà al públic una tarda a la setmana

Dimarts de la setmana que ve, en el Consell Escolar del centre, es preveuen exposar els detalls d’aquest nou servei
Biblioteca de l'escola Rossend Montané
Biblioteca de l'escola Rossend Montané

dijous 24 gener 2013

 

La biblioteca de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta obrirà al públic una tarda a la setmana. Segons confirmava la direcció de l’escola, es preveu que el servei es posi en marxa d’aquí a pocs dies, dins del proper mes de febrer. El centre té la voluntat d'obrir al públic el servei de biblioteca cada dilluns, en horari de 4 a 6 de la tarda, per bé que els detalls encara resten pendents de definir-se en una reunió del Consell Escolar, convocada per dimarts que ve.

El servei es pot obrir a tots els veïns una tarda a la setmana gràcies al suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, que facilita la treballadora que atendrà el servei aquesta tarda a la setmana. El regidor d’ensenyament, Xavier Serramià, explicava que a la biblioteca de l’escola de Sant Pere Molanta s’aplicarà el mateix model de funcionament que permet obrir dues tardes a la setmana la biblioteca de l’escola Circell de Moja.(àudio)

En el cas de l’escola Circell, l’obertura al públic de la biblioteca per les tardes és vigent des del mes d’octubre de 2010, a partir de l’aposta decidida de l’AMPA, la direcció de l’escola i l’Ajuntament. Des del curs passat, les persones que assumeixen l’atenció del servei en aquestes dues tardes a la biblioteca de l’escola de Moja són treballadores de l’Ajuntament. Xavier Serramià recordava que aquest ús fora de l’horari escolar de les instal·lacions és un exemple d’aprofitament dels equipaments públics, com així també passa en les nombroses activitats que les escoles acullen fora de l’horari lectiu.(àudio)

Aquests darrers dies, la biblioteca de l’escola Rossend Montané ja va acollint llibres de narrativa per adults que es procedeixen a catalogar. Aquest fons es preveu oferir en servei de préstec per a tots aquells veïns que vulguin fer ús d’aquest nou servei cultural que  Sant Pere Molanta podrà gaudir ben aviat.

Document Actions