Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La biblioteca de l’escola Rossend Montané s’omple durant la seva primera “Hora del conte”

Càndida Jiménez ha explicat aquest dilluns el conte “El que fa el vell de casa sempre està bé”
Moment de la sessió d'aquest dilluns
Moment de la sessió d'aquest dilluns

dimarts 19 març 2013

 

La primera “Hora del conte” feta a la biblioteca de l’escola Rossend Montané ha estat tot un èxit. Una cinquantena de persones, la majoria infants, omplien aquest dilluns a la tarda la biblioteca de l’escola de Sant Pere Molanta per seguir aquesta primera activitat de dinamització  que es programava en aquest espai des de que la biblioteca obre els dilluns a la tarda. Càndida Jiménez, membre del grup de teatre “El Folre” de Sant Pere Molanta, va explicar el conte “El que fa el vell de casa sempre està bé”. La història d’aquest pagès que bescanviava un cavall va enganxar i va captar l’interès d’un públic infantil d’edats diverses. Càndida Jiménez es mostrava satisfeta per com havia anat la sessió, que per a ella també suposava la seva primera experiència com a contacontes. (àudio)

Per preparar aquesta sessió de l’hora del conte, Càndida Jiménez va consultar moltes històries gràcies al bibliobús. Es va decantar per “El que fa el vell de casa sempre està bé” perquè podia adaptar-la millor a un públic infantil. (àudio)

Càndida Jiménez va interactuar amb els infants preguntant-lis en diferents moments del conte la seva opinió sobre els canvis de productes que anava fent el pagès. Ella es declarava feliç d’haver pogut fer aquesta hora del conte a la biblioteca. (àudio)

Càndida Jimenez anunciava que no descarta que aquest conte també el pugui explicar en una “Hora del conte” a la biblioteca de l’escola Circell de Moja.

Escolta l'entrevista a Càndida Jiménez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions