Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La biblioteca de l’escola Rossend Montané s’omple per seguir “L’aneguet lleig” amb ombres xineses

La captivadora sessió de "l’Hora del conte" s’ha programat també aquest dijous a la biblioteca de l’escola Circell

dilluns 03 febrer 2014

La biblioteca de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta ha quedat petita per acollir la segona hora del conte programada aquest curs. La sessió ha tingut lloc aquest dilluns a la tarda i ha estat tot un èxit. S’ hi escenificava el conte clàssic de Hans Christian Andersen “L’aneguet lleig”, utilitzant la tècnica de les ombres xineses. Grans i petits han seguit amb molta atenció les evolucions dels personatges, a través de les ombres i dels perfils de les titelles projectades en un llençol. El moment ha estat màgic i ha entusiasmat als més petits, tal i com expliquen la Marga, la Yolanda i la Mari, tres mares d’alumnes de l’escola que han seguit la sessió. (àudio)

El propòsit de programar activitats de dinamització a la biblioteca és el de fomentar l’ús d’aquest equipament durant la tarda que resta oberta al públic. Aquest propòsit s’assoleix també gràcies a que la sessió es programa just després de finalitzar-se les classes.(àudio)

La sessió ha estat conduïda per Assumpció Ferrer, amb el suport d'Isabel Castillo. Ferrer es mostrava del tot satisfeta per l’assistència i la reacció del públic.(àudio)OmbresXineses2.JPG

Aquest curs, les hores del conte programades a les biblioteques de les dues escoles d’Olèrdola tenen com a eix temàtic els sentits. En aquesta ocasió, el fil conductor era el sentit de la vista. La tria del conte, però sobretot de la tècnica, responia a aquesta voluntat de reforçar la importància del sentit de la vista a l’hora de percebre allò que ens envolta. Assumpció Ferrer també subratlla que amb activitats com les hores del conte s’apropen més usuaris al servei de biblioteca.(àudio)

Després d’aquesta exitosa sessió a Sant Pere Molanta, el conte “L’aneguet lleig” amb ombres xineses es representa aquest dijous a la tarda a la biblioteca de l’escola Circell de Moja , a partir de les 17.20h.

Escolta les entrevistes sobre l'hora del conte d'aquest dilluns, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions