Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La botifarrada de la Festa de la Primavera de Can Trabal reuneix a 150 persones

Va ser l’activitat més concorreguda d’aquesta festa organitzada dissabte per l’Àrea de Cultura de Can Trabal

dimecres 10 maig 2017

Durant tot el dissabte Can Trabal vivia la celebració de la Festa de la Primavera. Les activitats s’iniciaven a les 10 del matí i s’allargaven fins a la nit, incloent jocs i tallers, missa rociera en honor a la verge de Fàtima, botifarrada i sopar amb cinema. Lidia Morillas, secretària de l’Àrea de Cultura de Can Trabal, ens oferia un balanç satisfactori de la Festa de la Primavera i ens destacava que estava pensada perquè tothom s’ho passés bé.(àudio)

Una de les novetats va ser que la matinal de jocs i tallers a la pista també va incloure la realització d’un regal vinculat amb el dia de la mare .Acte seguit, sense deixar la pista, la missa rociera va ser molt lluïda, amb l’acompanyament musical del cor Arenas del Camino.(àudio)

L’activitat central de la Festa de la Primavera, la botifarrada, va reunir a 150 persones. Lidia Morillas ens subratlla l’esperit de col·laboració i participació  que s’hi respirava.(àudio)

La Festa va finalitzar al local social, amb un sopar i la projecció de la comèdia “Ahora o nunca”. L’Àrea de Cultura de Can Trabal ja està preparant la Festa Major, que ben probablement enguany  es programarà el darrer cap de setmana del mes de juliol.

Escolta l'entrevista a Lidia Morillas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions