Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La brigada de l’Ajuntament d’Olèrdola realitza treballs d’adequació del Casal d’Avis de Moja

Han reparat la teulada i pintat la façana d’aquest equipament municipal

dimecres 22 juliol 2020

 

Dins dels treballs de manteniment i de millora d’equipaments municipals que realitza de manera habitual, durant els darrers dies la brigada de l’Ajuntament d’Olèrdola ha procedit a  fer diferents tasques d’adequació del Casal d’Avis de Moja que han comportat la reparació de la teulada i pintar la façana d’aquest edifici municipal.

La reparació de la teulada ha inclòs la solució a una problemàtica d’evacuació d’aigües pluvials que afectava l’edifici.

Aquests dies d’estiu, dos dels àmbits de treball que centren els esforços de la brigada són els treballs vinculats amb els edificis escolars i els que es relacionen amb les festes majors. En l’àmbit educatiu els treballs inclouen les reformes a la cuina de l’escola bressol Gotims, la instal·lació de la tanca del pati de l’escola bressol el Pàmpol de Sant Pere Molanta, així com diferents obres de manteniment i adequació pel curs vinent a les escoles Circell de Moja  i Rossend Montané de Sant Pere Molanta.

Per la Festa Major de Moja, tot i que amb una intensitat molt menor que la requerida en d’altres anys, la brigada també ha fet treballs puntuals com la col·locació banderes o bé la preparació pel Castell de focs.

L’activitat de la brigada de l’Ajuntament també integra la reparació de voreres i mobiliari urbà als diferents nuclis urbans, tasques puntuals de suport a l’empresa de jardineria centrades en la recollida de saques de poda a les urbanitzacions o la sega d’alguns camins municipals.

Document Actions