Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Incidències viàries: La brigada municipal està treballant durant tot el dia per retirar la neu de les carreteres i carrers del municipi

(Noticia publicada a les 14:30 hores del dia 04/12/2015). Des de les 7 del matí la brigada municipal està treballant per retirar la neu i escampar sal per les principals vies del municipi. La neteja de carrers s'està realitzant progressivament al llarg del dia d'avui. S'està tirant sal a totes les vies per reduir al màxim el risc de formació de plaques de gel en les properes hores a causa de la previsió de gelades.

dimecres 04 febrer 2015

Des de les 7 del matí la brigada municipal està treballant per retirar la neu i escampar sal per les principals vies del municipi. Un cop acabada aquesta tasca, s'han començat a netejar els carrers dels diversos nuclis del municipi i s'ha procedit a tirar-hi sal per tal d'evitar la formació de plaques de gel en carrers i carreteres durant  les properes hores. En aquests moments les vies d'accés i carrers de Moja i  Sant Pere Molanta ja són circulables; Actualment la brigada està realitzant les tasques de neteja i abocament de sal pels carrers de Daltmar ( una de les zones del municipi més afectades per la neu), que es preveu que estiguin finalitzades en el termini d'una o dues hores. Entre les 17:00 i les 18:00 hores s'actuarà a les zones de Can Traball, Cal Moles, etc.

Es recomana als veïns que s'evitin al màxim els desplaçaments amb vehicle a causa de la previsió de gelades per a les properes hores. No obstant, la brigada està tirant sal per evitar al màxim aquest risc.

Per a més informació referent a l'estat de la xarxa viària municipal, podeu adreçar-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Olèrdola en horari de 7:30 a 15:00h  ( Telèfon: 93 890 35 02) o bé trucar als Agents municipals a partir de les 15:00 hores (93 890 16 70 ).

Document Actions