Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Caminada de Moja a Montserrat compta amb 106 inscrits

La sortida s’ha previst des de la plaça Tedèum, a les 7 de la tarda d’aquest dissabte
Inici de la caminada, l'any passat
Inici de la caminada, l'any passat

dijous 26 juny 2014

La caminada popular de Moja a Montserrat-5è memorial Joan Canela repeteix èxit de convocatòria. Fins a 106 persones s’han inscrit per a completar aquest dissabte els 47 quilòmetres de recorregut. Oriol Díaz, un dels organitzadors, confirmava que s’havia superat la previsió del centenar de persones i ens indicava que molts dels inscrits repeteixen .(àudio)

Agrupats sota el nom “Espardenya rebentada”, l’equip organitzador manté els trets bàsics de l’activitat respecte l’any passat. No es varia el criteri de fer aquesta caminada nocturna durant el dissabte més proper a la lluna plena del mes de juny, que aquest any cau en el dia 28. La sortida serà a les 7 de la tarda i cal que els participants estiguin una hora abans. Degut a una cerimònia que acull l’església, l’inici de l’activitat s’ha traslladat a la propera plaça Tedèum.

Aquest any es passarà de nou pel tram dels 7 barrancs un cop se surt dels Hostalets de Pierola. Els organitzadors ja han comprovat que el traçat estigui en bones condicions i sense desperfectes després de les pluges dels darrers dies.(àudio)

Els organitzadors subratllen la diversitat d’edats i de procedències, així com el caràcter familiar de l’activitat.(àudio)

La inscripció, al preu de 23 euros, dóna dret a esmorzar, samarreta i l’obtenció d’un obsequi en finalitzar, així com el transport de tornada, avituallaments líquids i sòlids, i l’ assegurança. Els caminaires hauran de portar l’entrepà del sopar, mitjons de recanvi , roba  i calçat còmode, sense estrenar-lo el mateix dia. També es recomana portar lot, si és possible frontal per a portar-lo lligat al cap.

Comptant parades programades, es preveu que els caminaires acabin d’arribar a Montserrat a les 8 del matí de diumenge.

Escolta l'entrevista a Oriol Díaz, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions