Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La caminada de Moja a Montserrat comptarà aquest dissabte amb 70 participants

Abans de la sortida es podrà veure una exposició commemorativa dels 25 anys de l’activitat
Inici de la caminada l'any passat
Inici de la caminada l'any passat

dimarts 30 juny 2015

Fins a 70 persones han formalitzat la inscripció per participar en la caminada popular nocturna de Moja a Montserrat, que té lloc aquest dissabte. La xifra d’inscrits representa un descens respecte les darreres edicions, que van arribar a comptar amb un centenar de participants. El col·lectiu que organitza la caminada, amb el nom “Espardenya rebentada”, considera que és una xifra que permet fer la caminada de forma més tranquil·la. Lucas Ramírez, un dels promotors, valorava que la coincidència amb el Vijazz o l’augment de caminades populars podria explicar aquest descens d’inscripcions.(àudio)

Aquest 2015 es compleixen 25 anys d’aquestes caminades populars de Moja a Montserrat. L’aniversari no s’ha deixat passar per alt i s’ha organitzat una exposició commemorativa, amb samarretes, records i fotografies que permetran comprovar com ha evolucionat l’activitat des dels seus inicis. La mostra es podrà veure al Casal d’Avis de Moja, abans de la sortida de la caminada.(àudio)

La caminada començarà a les 7 de la tarda, amb sortida des de la plaça de l’Església. Es preveu que gairebé  tots els inscrits completaran el recorregut i arribin a Montserrat  entre quarts de 8 i quarts de 9 del matí de dissabte.

Lucas Ramírez és el nou alcalde d’Olèrdola. Aquesta responsabilitat la vol fer compatible en mantenir el vincle amb activitats que fa al poble de Moja, com aquesta caminada o la seva participació en la Comissió de Festes.(àudio)

Entre els inscrits a la caminada hi predominen  els veïns de Moja, però també n’hi ha que són d’altres nuclis d’Olèrdola o bé de localitats properes com els Monjos o Vilafranca. L’activitat és intergeneracional i reuneix a infants que tenen poc més de 8 anys i a persones que ja fa dies han superat els 60.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions