Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La caminada de Moja a Montserrat es fixa el propòsit d’atraure a més veïns del municipi

Valoració satisfactòria de l’edició d’aquest any però s’assenyala que el 70% dels 65 participants no eren d’Olèrdola
Foto de grup abans de la sortida
Foto de grup abans de la sortida

dijous 15 juny 2017

El col.lectiu “Espardenya rebentada” ha ofert una primera valoració positiva de la caminada nocturna de Moja a Montserrat, celebrada la nit de dissabte a diumenge, però assenyalant alguns elements a millorar i sense ocultar que es perseguia un major volum d’inscripcions. Van participar-hi 65 persones i gairebé tothom, llevat de 4, van poder completar aquesta caminada de més de 40 quilòmetres. Oriol Díaz, uns dels organitzadors, indicava que un dels reptes que es plantegen és atraure a més veïns del municipi, atès que el 70% dels inscrits no eren d’Olèrdola.(àudio)

Respecte altres propostes de caminades llargues que es fan a la comarca, la de Moja a Montserrat és singular. Es fa de nit i té un gran component muntanyenc.(àudio)

Encara resta fer una valoració acurada i definir si per l’any que ve s’introdueixen canvis en l’activitat. El que sí que es pot avançar és que el grup promotor de la caminada la continuarà encapçalant, amb la mateixa il.lusió.(àudio)

La participant més jove en completar la caminada va ser una noia de 14 anys. El participant més gran que arribava diumenge al matí a Montserrat era un home de 77 anys d’edat. Entre els participants hi havien veïns de Badalona i del Vendrell, així com de diverses localitats de la comarca.

Escolta l'entrevista a Oriol Dáz, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions