Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La caminada nocturna de Moja a Montserrat es farà el dissabte 25 de juny

Les inscripcions estan limitades a 100 participants i ja es poden fer al bar Avinguda
Oriol Díaz i Diego Búrdalo, dos dels organitzadors
Oriol Díaz i Diego Búrdalo, dos dels organitzadors

dimecres 11 maig 2016

Sota l’original nom d’”Espardenya rebentada” s’agrupa el col·lectiu que organitza un any més la caminada nocturna de Moja a Montserrat, que aquest 2016 s’ha programat per dissabte 25 de juny. Dos dels integrants de l’organització, l’Oriol Díaz i el Diego Búrdalo, explicaven que sempre trien el dissabte de finals de juny més proper a la lluna plena per així facilitar la visibilitat de nit mentre es fa la caminada. La proximitat amb Sant Joan creuen que no farà minvar l’assistència, tal i com ja es va demostrar en altres edicions de la caminada.(àudio)

Les inscripcions ja estan obertes i es poden confirmar al Bar Avinguda de Moja. Al preu de 20 euros, els participants tenen cobertura d’assegurança, els avituallaments, el transport de tornada, la samarreta commemorativa i el record que es lliura als qui completen el trajecte de Moja a Montserrat.

Diego Búrdalo i Oriol Díaz adverteixen que per completar la caminada, de 45 quilòmetres de recorregut, cal estar preparats i no improvisar.(àudio)

L’activitat s’ha consolidat com una de les cites que al municipi marquen l’inici de l’estiu. Hi predominen els participants de 20 a 50 anys, però també s’hi detecten famílies amb tres generacions participant, d’edats compreses entre els 9 i els 70 anys.(àudio)

Una de les novetats aquest any és que Francesc Soler, un dels impulsors de la caminada, ha decidit deixar de ser el responsable d’apartats logístics tan importants com el transport en vehicles o els avituallaments.

Un cop arribats al monestir de Montserrat, l’organització facilita la tornada a Moja en autocar o en vehicle particular. Al Celler Cooperatiu, la caminada s’acaba d’assaborir compartint un complert esmorzar.

Escolta l'entrevista a Oriol Díaz i Diego Búrdalo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions