Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La caminada popular de Moja a Montserrat amplia la seva rellevància com a esdeveniment ciutadà

Més de 100 persones prenien la sortida d’una activitat que ha comptat amb participants dels 9 als 60 anys
Fotografia de grup, abans de la sortida aquest dissabte
Fotografia de grup, abans de la sortida aquest dissabte

dimarts 25 juny 2013

La Caminada Popular de Moja a Montserrat és ja un esdeveniment ciutadà consolidat al poble. La gran participació i la diversitat d’edats dels inscrits ha convertit aquesta cita en tota una referència de l’inici de l’estiu a Moja. Inscrits van ser fins a 97 persones, per bé que més de 100 van fer el primer tram de la caminada del recorregut fins a Ca L’Avi, la parada fixada pel sopar. Un dels organitzadors, Lucas Ramírez, no amagava la seva satisfacció per la gran resposta rebuda .(àudio)copy_of_caminada2.JPG

En els moments previs a la sortida, fixada per les 7 de la tarda, a la plaça de l’Església els organitzadors van anar distribuint les samarretes vermelles que aquest any es lliuraven de record de la caminada. Abans d’iniciar els prop de 46 quilòmetres de recorregut, es va fer a les escales de l’església la fotografia de grup, amb aquestes més de 100 persones.En homenatge a Joan Boada es va intepretar el Cant dels Segadors.

Lucas Ramírez indica que l’èxit de convocatòria és el “boca-orella” i les ganes de gaudir d’una activitat especial.(àudio)

Un dels veterans de la caminada ha estat Josep Salmeron. Amb 60 anys complerts, explicava que cadascú havia d’anar al seu ritme i confessava que feia la caminada per complir una promesa. Per participants com ell, aquesta és una activitat que “fa poble”(àudio)

En l’altre extrem, un dels participants més joves ha estat Sergi Pellisa, de 9 anys. Com és habitual, després d’arribar a Montserrat, l’organització va facilitar el retorn a Moja en vehicle fins al local del Celler Cooperatiu, on els participants van poder menjar un generós esmorzar.

Escolta les entrevistes a Josep Salmeron, Sergi Pellisa i Lucas Ramírez, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquícaminada3.JPG

 

Document Actions