Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La caminada popular de Moja a Montserrat compta amb 92 inscrits

La sortida s’ha previst a les 7 de la tarda d’aquest dissabte, des de la plaça de l’Església

dijous 07 juny 2018

La caminada popular nocturna de Moja a Montserrat, 9è memorial Joan Canela, ha incrementat fins a gairebé un 30% la xifra d’inscrits respecte l’edició de l’any passat. Així, aquest dissabte a les 7 de la tarda es preveu que surtin des de la plaça de l’Església de Moja les 92 persones, una trentena més que l'any passat,  que han formalitzat la seva inscripció per a participar d’aquest esdeveniment de caràcter social i no competitiu que posa a prova la resistència dels caminaires. Un dels membres d’ “Espardenya Rebentada”, Oriol Díaz, interpreta que haver ofert el servei d’inscripcions on-line a través de la pàgina web de Correm per la Terra, hauria contribuït a l'increment de participants registrat aquest 2018. Amb tot, Diaz també ens anota la curiositat de que s’ha detectat un augment dels participants del mateix poble de Moja, que són majoria.(àudio)

Entre els inscrits hi ha participants d’altres municipis del Penedès i un grup fidel que ve de Badalona. (àudio)

L’organització realitzarà aquest divendres un reconeixement per comprovar l’estat després de les pluges del tram dels 7 barrancs i el Matamatxos. Si el camí no s’ha malmès molt, es mantindrà en el recorregut. En cas contrari s’optaria per un tram alternatiu que no farà incrementar el recorregut fins a Montserrat.(àudio)

L’organització facilita els avituallaments líquids i sòlids, samarreta i obsequi al finalitzar, així com assegurança i l’esmorzar que se servirà diumenge al matí, al Local Nou de Moja, després de tornar en vehicle des de  Montserrat.

Escolta l'entrevista a Oriol Díaz, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions