Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La caminada popular de Moja a Montserrat compta amb una seixantena d’inscrits

La caminada deixa de ser nocturna i sortirà dissabte, a les 7 del matí, des de la plaça de l’Església

dimarts 09 abril 2019

 

El Col.lectiu “Espardenya Rebentada”, organitzadors de la caminada popular de Moja a Montserrat-10è memorial Joan Canela, pretenia atraure a més participants introduint canvis en l’esdeveniment. El principal, ha estat que la caminada deixés de ser nocturna. Per això es va canviar de data i es va desplaçar la caminada de juny a abril, per evitar la forta calor. Un dels integrants de l’organització, Oriol Díaz, ens explica que han tancat inscripcions amb la confirmació d’una seixantena de participants, dada lleugerament inferior a la que s’obtenia en les darreres edicions de la caminada quan era nocturna.(àudio)

Els inscrits han hagut de pagar un preu de 22 euros que inclou assegurança, samarreta, transport, avituallaments líquids i sòlids, obsequi i sopar.

La sortida a les 7 del matí, des de la plaça de l’Església. El trajecte no canvia i aquest any un dels atractius evidents de la caminada serà poder apreciar la bellesa del paisatge.(àudio)

Tot i ser un esdeveniment popular i no una cursa, l’organització aconsella un mínim de preparació física per gaudir d’aquesta caminada, de prop de 46 quilòmetres. Oriol Díaz adverteix que els participants “ja han de tenir els deures fets” i haver fet el rodatge suficient per afrontar el repte d’arribar a Montserrat.(àudio)

S’estima que el gruix dels participants arribin a Montserrat entre les 7 i dos quarts de 8 de la tarda de dissabte, després d’haver completat prop de 12 hores de caminada.

Escolta l'entrevista a Oriol Díaz, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions