Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La caminada popular de Moja a Montserrat-8è memorial Joan Canela es farà el 10 de juny

Les inscripcions estan obertes fins el 26 de maig, amb un límit de 100 participants

dimecres 26 abril 2017

La caminada popular de Moja a Montserrat-8è memorial Joan Canela presenta aquest 2017 diferents novetats. La més destacada és que s’opta per avançar-la uns dies  i enguany es realitzarà el 10 de juny. Habitualment l’activitat es programava a tocar de Sant Joan, però en aquesta ocasió s’ha optat per canviar el criteri amb la voluntat d’evitar coincidir amb altres esdeveniments i facilitar així la participació. Oriol Díaz, membre “d’Espardenya Rebentada “, ens indicava que un altre factor que han tingut en compte és que la temperatura serà més agradable.(àudio)

Les inscripcions estan obertes fins el 26 de maig, o bé fins que s’arribi al límit de 100 participants,  i es poden fer al bar Avinguda de Moja. En el moment de fer la inscripció cal fer el pagament de 21 euros, que inclou esmorzar, samarreta i obsequi en finalitzar, transport, avituallaments líquids i sòlids i assegurança. Caldrà indicar DNI i compte de correu electrònic. El dia de la caminada, els participants hauran de portar entrepà per sopar, mitjons de recanvi, roba còmode, calçat còmode i lleuger, així com lot. Per comoditat es recomana portar lot frontal de cap.

Després de recuperar el pas pels 7 barrancs fa un parell d’anys, el recorregut fins a Montserrat es manté. Oriol Díaz recorda que tot i ser una caminada popular i no una cursa competitiva, s’aconsella tenir un mínim de preparació física i estar acostumat a caminar.(àudio)

Sota el nom d’Espardenya Rebentada, s’agrupa un grup de joves que manté viva aquesta activitat “que fa poble” i anuncia la proximitat de l’estiu.(àudio)

El 10 de juny la sortida s’ha fixat des de la plaça de l’Església, a les 7 de la tarda. En tornar a Moja se servirà un generós esmorzar als participants. La novetat és que aquest any es farà al Loca Nou, i no pas al Celler Cooperatiu, per motius logístics.

Per ampliar informació , les persones interessades poden seguir el facebook de la caminada Moja-Montserrat.

Escolta l'entrevista a Oriol Díaz, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions