Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La caminada popular de Moja a Montserrat fa 25 anys

L’activitat es farà dissabte 4 de juliol i les inscripcions estan obertes fins el 19 de juny
Imatge de la caminada de l'any passat
Imatge de la caminada de l'any passat

dimarts 09 juny 2015

Una de les activitats consolidades que marquen l’inici de l’estiu a Moja és la caminada popular fins a Montserrat. Aquest any es preveu que sigui especial perquè es volen commemorar els 25 anys de caminades. Per això s’està recollint material i fotografies per poder fer una exposició. Així ho anunciava un dels integrants de l’organització, Lucas Ramírez, que feia notar que des de l’any 80 la xifra de participants ha anat augmentant fins a limitar-ho al centenar d’inscrits.(àudio)

La caminada es farà el dissabte 4 de juliol, amb sortida des de la plaça de l’Església de Moja a les 7 de la tarda. La data es tria en funció dels compromisos que hi ha al poble i es mira de coincidir amb lluna plena, per facilitar major visibilitat en fer el trajecte de nit fins a Montserrat. Les inscripcions es poden fer fins el 19 de juny, al Bar Avinguda de Moja,  i el preu és de 22 euros. La inscripció inclou esmorzar, samarreta i obsequi al finalitzar, així com el transport de tornada, avituallaments líquids i sòlids i assegurança.

Caldrà portar entrepà per sopar, mitjons de recanvi, roba còmode, calçat còmode i lleuger(evitant estrenar-lo el mateix dia) i lot( si és possible, portar-lo frontal de cap per comoditat).

NO hi ha límit d’edat i s’intenta que els participants vagin agrupats en tot el recorregut. Si algú no pot continuar el recorregut, l’organització disposarà de vehicles on es podrà pujar. En arribar a Moja s’esmorzarà al Celler Cooperatiu de Moja.

Lucas Ramírez explica que el recorregut no variarà gaire respecte les dues darreres edicions.(àudio)

Lucas Ramírez prendrà possessió com alcalde d’Olèrdola aquest dissabte, en el ple de constitució del nou Ajuntament. Aquesta responsabilitat al capdavant del govern municipal la vol fer compatible amb seguir implicat en l’organització d’activitats al poble.(àudio)

Les inscripcions es tancaran en arribar a la xifra de 100 participants. Les persones que no facin el pagament en el moment de la inscripció no tindran samarreta.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions