Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La caminada popular Moja-Montserrat compta amb 100 inscrits

La caminada s’ha programat el dissabte 22 de juny, amb sortida a les 7 de la tarda des de la plaça de l’Església
Imatge dels participants de l'any passat
Imatge dels participants de l'any passat

dimarts 04 juny 2013

La caminada popular Moja-Montserrat, 4t memorial Joan Canela, comptarà amb 100 participants. Amb aquesta rodona xifra s’ha tancat el període d’inscripcions, que restava obert fins aquest diumenge. La Caminada s’ha programat pel proper dissabte 22 de juny, amb sortida des de la plaça de l’Església de Moja i el recorregut fins a Montserrat inclou com a novetat el pas pels “7 barrancs”, per evitar així al màxim els trams caminats en carretera.

Lucas Ramírez, un dels membres del grup “Espardenya rebentada”, organitzadors de l’activitat, explicava que han assolit arribar al límit que s’havien fixat d’inscripcions.(àudio)

Fins la darrera setmana de maig no ha estat quan les inscripcions s’han animat.(àudio)

La caminada té un caràcter popular i d’això és una bona mostra el variat perfil dels participants. Hi ha dones i homes, infants i gent gran. Tots amb l’ànim de viure amb intensitat aquesta experiència que “fa poble”.(àudio)

Per formalitzar la inscripció s’han hagut de pagar 23 euros, que donen dret a gaudir del generós esmorzar que reben els caminaires a la tornada de Moja, samarreta i trofeu commemoratiu, així com el transport de tornada, avituallaments líquids i sòlids, i la cobertura d’una assegurança. Per completar els prop de 46 quilòmetres de recorregut es preveu que els participants inverteixin entre 10 i 12 hores, incloent les corresponents parades.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions