Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La caminada popular nocturna de Moja a Montserrat reunia a una setantena de participants

La marxa àgil del grup i la diversitat d’edats, dues de les característiques de l’activitat
(Foto: Ignasi Pellisa)
(Foto: Ignasi Pellisa)

dijous 09 juliol 2015

Una setantena de persones participaven aquest any en la caminada popular nocturna de Moja a Montserrat, que es vivia durant la nit de dissabte a diumenge. La sortida es donava des de la plaça de l’Església de Moja, on abans s’havia pogut veure una mostra amb materials diversos que commemoraven els 25 anys de caminades. L’activitat es va realitzar sense incidències i a un ritme àgil, segons indicava Lucas Ramírez, un dels organitzadors, membre del grup “Espardenya rebentada”. (àudio)CaminadafotoIgnasiBlanca.jpg

La xifra d’inscripcions va reduir-se respecte els darrers anys, quan s’havia arribat al centenar de participants.(àudio)

Entre els inscrits hi havia diversitat d’edats per a fer els 45 quilòmetres a peu, total o parcialment. Infants voluntariosos que no arribaven als 8 anys i veterans en forma de 75 anys d’edat. (àudio)

Per fer possible la caminada el grup d’amics que es reuneix sota el nom “Espardenya rebentada” compta amb el suport de col·laboradors que fan possible que tot rutlli. Des de l’esmorzar que es serveix als participants el diumenge al matí al Celler Coopertiu de Moja, gràcies al grup gastronòmic Els 3 Pins, fins les persones que garanteixen els avituallaments, el seguiment de la prova o els desplaçaments en cotxe de tornada.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions