Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La caminada solidària “Caminem per tu, Pol!” assoleix 450 inscripcions i recapta prop de 9.000 €

Un dels moments especials de la jornada es vivia a la plaça de l’Església de Sant Miquel quan el cantant Roc Puig va estrenar la cançó “Caminem junts”

dilluns 27 març 2023

Diumenge tenia lloc la caminada solidària “Caminem per tu, Pol!”, una activitat que serveix per a retre  homenatge  a Pol Masip Rodríguez, veí de Sant Miquel d’Olèrdola que va morir fa set anys després de patir un càncer, i que permet alhora recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. La cita va ser tot un èxit perquè es van assolir les 450 inscripcions i, malgrat encara no s’ha acabat de tancar la recaptació oficial, ja es pot anunciar que són prop de 9.000 € els obtinguts en aquesta ocasió. Aquesta quantitat s’afegeix als 40.000 € acumulats de recaptació sumant les anteriors edicions d’aquesta multitudinària caminada solidària.

Un dels moments especials de la jornada de diumenge es vivia durant el vermut musical, en tornar del castell d’Olèrdola, quan a la plaça de l’Església de Sant Miquel el cantant Roc Puig va estrenar la cançó “Caminem junts”.

Arxius Adjunts

Galeria d'Imatges

CaminemPol-caminada3OkOk.jpg

Document Actions