Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La caminada solidària “Caminem per tu, Pol” recapta més de 10.000€ per lluitar contra el càncer infantil

Prop de 500 persones participaven en la caminada i 300 van compartir el dinar a l’interior del local Rossend Montané

dilluns 08 abril 2019

 

Aquest diumenge al matí 500 persones han participat en la caminada solidària “Caminem per tu, Pol” convocada a Sant Miquel d’Olèrdola per a recaptar fons contra el càncer infantil i destinar-los a l’Hospital de Sant Joan de Déu. La majoria va completar un recorregut circular de 8 quilòmetres per l’entorn del parc natural d’Olèrdola, per bé que també hi havia la possibilitat de pujar fins el castell. Xavier Masip i Carme Rodríguez, pare i mare d’en Pol Masip Rodríguez, ja ens avançaven aquest diumenge a la tarda que s’havien assolit més de 10.000 €. (àudio)

Amb només 3 edicions realitzades, la caminada és ja una referència solidària i lúdica de projecció comarcal dins del calendari d’esdeveniments que s’organitzen a l’Olèrdola durant l’any.(àudio)

La caminada l’organitza l’Associació de Veïns de La Plana Rodona i l’entitat Catackraks, amb la implicació decidida de la família de Pol Masip, veí de Sant Miquel mort fa tres anys a causa d’un càncer infantil. Carme Rodríguez expressava l’agraïment per la participació i la col·laboració rebuda i posava l’accent en què va augmentant la conscienciació per combatre el càncer infantil.(àudio)

Abans del dinar es va comptar amb l’actuació a la plaça de l’Església de Sant Miquel del grup “Polls and Llops” i a la sobretaula el mag Lini va deixar bocabadats a les 300 persones que es van quedar a dinar al local Rossend Montané.

Escolta l'entrevista a Xavier Masip i Carme Rodríguez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions