Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La caminada solidària “Magic Line” pels voltants de Sant Miquel compta amb 380 inscrits

La recaptació multiplica per 5 l’objectiu inicial i es podran destinar prop de 5.000 € per a Sant Joan de Déu

divendres 17 febrer 2017

Fins a 380 persones han confirmat la seva participació en la caminada solidària “Magic Line” que diumenge al matí es fa pels voltants de Sant Miquel d’Olèrdola, a benefici de la Fundació Sant Joan de Déu. L’elevada inscripció i els ingressos  obtinguts amb el dinar que arrodonirà la jornada, amb 210 persones, fa que la recaptació assolida s’elevi a 5.000 euros. La xifra multiplica per 5 l’objectiu inicial del grup promotor d’aquesta iniciativa, l’Associació de Veïns de La Plana Rodona, tal i com confirmava el president de l’entitat, Xavier Masip. (àudio)

Xavier Masip interpreta que l’èxit de participació s’explica per l’augment de la consciència solidària entre la població i al fet concret que a Sant Miquel també hi ha la sensibilitat afegida per la pèrdua del seu fill Pol, mort l’abril passat per càncer infantil.(àudio)

Iniciatives solidàries sorgides des de la societat civil i l’àmbit privat permeten finançar projectes d’investigació que no són coberts per l’administració o la indústria farmacèutica, segons assenyala Masip.(àudio)

Els participants de la caminada podran optar entre fer un recorregut de 12 quilòmetres, que arriba fins al cim del Papiol, o bé fer un trajecte més suau i planer de 8 quilòmetres. La convocatòria és a dos quarts de 10 del matí, a Casa Berger. El trajecte serà comú per als dos recorreguts fins arribar al quilòmetre 6’5. Pel bon funcionament de l’activitat, l’organització demana la màxima puntualitat en l’hora de sortida.

L’activitat s’inscriu en la iniciativa “Màgic Line” a benefici de Sant Joan de Déu que viurà el seu acte central a Barcelona el proper 5 de març, amb la pujada als cims més propers a la ciutat.

Escolta l'entrevista a Xavier Masip,realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions