Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La campanya “Compra a prop i descobreix el teu entorn” ha premiat a 19 clients d’establiments d’Olèrdola

La campanya de promoció del comerç local ha estat molt ben valorada per establiments i clients del municipi
Arantxa Torres, regidora de promoció econòmica; i l'alcalde d'Olèrdola, Lucas Ramírez, durant el sorteig
Arantxa Torres, regidora de promoció econòmica; i l'alcalde d'Olèrdola, Lucas Ramírez, durant el sorteig

dimarts 01 desembre 2015

Amb l’acte públic del sorteig dels premis celebrat a l’ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, divendres finalitzava amb molt bones sensacions  la campanya “Compra a prop i descobreix el teu entorn”. Aquesta  campanya  de promoció del comerç local s’ha fet del 18 d’octubre al 22 de novembre, sota l’impuls dels  ajuntaments de Castellet i la Gornal, Santa Margarida i els Monjos i Olèrdola,  amb el propòsit d’enfortir el comerç local i difondre els elements turístics del territori. Les primeres valoracions són del tot satisfactòries per la incidència assolida i la bona resposta obtinguda tant dels establiments dels tres municipis com dels clients. Així ho comentava Miriam Mulinari, tècnica de l’Ajuntament d’Olèrdola que ha participat en la realització de la campanya.(àudio)

Dels 146 establiments i serveis adherits a la campanya, 31 estan situats a Olèrdola. Al municipi s’han distribuït 7.000 de les 50.00 butlletes editades perquè els clients poguessin participar en la campanya i així optar a la cinquantena de regals. El sorteig de divendres va determinar que 19 dels clients que van dipositar la seva butlleta de participació en establiments d’Olèrdola guanyessin algun dels premis, des de visites a equipaments culturals, àpats a restaurants o lots de begudes. Per afavorir el coneixement dels municipis veïns participants en la campanya, els clients d’Olèrdola beneficiats per la campanya obtenien regals de Santa Margarida i els Monjos o de Castellet i la Gornal.(àudio)

Miriam Mulinari també subratllava que es tractava de la primera campanya de promoció del comerç local que es fa a Olèrdola i els establiments havien tingut una implicació molt activa.(àudio)

Els tres ajuntaments tenen pendent fer una valoració concloent de la campanya, però des d’Olèrdola ja s’anuncia que tot fa preveure que hi ha predisposició per a repetir la campanya l’any que ve tenint en compte els satisfactoris resultats de promoció obtinguts.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions