Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La campanya “Signa un vot per la independència” també es desplega per Sant Macari

L’ANC fa un balanç positiu de les signatures recollides a Moja aquest cap de setmana
Diumenge i dissabte es van recollir signatures al Local Nou
Diumenge i dissabte es van recollir signatures al Local Nou

dilluns 20 gener 2014

Després de fer-ho el cap de setmana passat a Sant Miquel i a Sant Pere Molanta, aquest dissabte i diumenge l’ANC d’Olèrdola ha muntat una taula de recollida de signatures a Moja, aprofitant la coincidència amb les Festes de Sant Macari. Fer aquest desplegament pel grup territorial de l’ANC d’Olèrdola és un esforç, però el treball es fa de gust després de comprovar la motivació de molts veïns i el suport que es dóna a la independència de Catalunya. El coordinador de l’ANC d’Olèrdola, Xavi Carrasco, així ho expressava.(àudio)

L’ANC no facilita dades exactes de les signatures recollides, però els membres de l’entitat a Olèrdola explicaven que al municipi la recollida estava anant molt bé. Carrasco subratlla que dos dels trets comuns eren “la motivació de la gent i les ganes de contribuir al futur del seu país”.(àudio)

Signar la iniciativa suposa que cada ciutadà exerceix el seu dret de petició, reclamant la celebració del referèndum sobre la independència de Catalunya. En cas de no poder-se fer el referèncdum, la petició reclama que el Parlament proclami la independència de Catalunya. Des de l’ANC es confia que aquest procés es realitzarà, si no hi ha referèndum, “tan aviat com sigui possible”.(àudio)

Des de l’ANC d’Olèrdola recorden que es pot signar encara per la campanya. Per a més informació les persones interessades poden escriure un correu electrònic a olerdola@assemblea.cat.

Recordem que la propera activitat pública de l’ANC d’Olèrdola al municipi serà la funció teatral IAIA! que organitzen pel proper 16 de febrer a Moja, amb l’actuació protagonista de Montserrat Carulla.

Escolta l'entrevista a Xavi Carrasco, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions