Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya “Sóc responsable” per identificar i esterilitzar animals de companyia a preus reduïts

La campanya es realitza fins el 30 d’abril i per beneficiar-se cal adreçar-se als centres veterinaris adherits
Fragment del cartell que anuncia la campanya
Fragment del cartell que anuncia la campanya

dimarts 31 gener 2017

L’Ajuntament d’Olèrdola informa a tota la ciutadania que la Fundació FAADA engegarà, a partir d’aquest dimecres 1 de febrer, una nova edició de la Campanya d'esterilització i/o identificació d'animals de companyia. Fins el 30 d’abril de 2017, tots els centres veterinaris adherits a la campanya oferiran preus reduïts als seus clients per esterilitzar els animals de companyia i/o per identificar-los, de manera desinteressada, sense rebre cap subvenció o ajut econòmic.

Els propietaris d'animals s'han d'inscriure a la web socresponsable.org per accedir a la identificació i esterilització dels seus animals de companyia amb les tarifes que els diferents centres veterinaris adherits a la campanya han establert.

Són molts els avantatges d’esterilitzar els nostres animals de companyia: prevenir el contagi de malalties com la leucèmia i la immunodeficiència felina; en les femelles l’esterilització ajuda a prevenir les infeccions uterines i els càncers de mama i de matriu, elimina el zel i desapareixen els embarassos psicològics; en els mascles prevé el càncer testicular;  millora del comportament de les mascotes, etc. Sobretot, la decisió d’esterilitzar és una decisió responsable, essent la millor mesura per a reduir el nombre d'animals abandonats, evitant embarassos no desitjats.

L’Ajuntament d’Olèrdola anima tant als centres veterinaris com a la ciutadania a participar de la campanya per tal de contribuir, entre tots, a reduir el nombre d’animals abandonats.

Document Actions