Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La campanya de vacunació contra la grip començarà el dilluns 22 d’octubre

Al municipi es preveu que les vacunacions de veïns de Sant Miquel i Daltmar es facin els tres primers dijous de la campanya

dilluns 08 octubre 2018

L’Equip d’Atenció Primària Penedès Rural està preparant la campanya de vacunació contra la grip 2018-19. Es preveu iniciar el dilluns 22 d’octubre i des de l’Institut Català de la Salut es recomana que es vacunin els majors de 60 anys, els pacients amb malalties cròniques, persones amb obesitat mòrbida, residents en centres per a gent gran o altres institucions, cuidadors de persones que s’han de vacunar, dones embarassades, així com professionals de la salut. En el cas d’Olèrdola, la infermera Toñi Luna explicava que es preveu que els vacunacions de veïns de Sant Miquel i Daltmar es facin els tres primers dijous de la campanya, a partir del 25 d’octubre, al consultori de Sant Miquel.(àudio)

Toñi Luna subratlla que és molt important vacunar-se en el cas de pacients amb malalties cròniques per evitar que la grip les agreugi .(àudio)

Els professionals sanitaris estimen que és en el pont de principis de desembre quan es pot establir l’abast de la grip durant l’hivern. Per això recomanen que la vacunació es faci tan aviat com sigui possible, a partir del dia 22 i durant el mes de novembre.(àudio)

Per qualsevol informació, les persones interessades poden trucar als telèfons dels consultoris d’Olèrdola. El de Moja és el 93 817 03 63 i el de Sant Pere Molanta és el 93 8920749.

Escolta l'entrevista a Toñi Luna, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions