Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La cantant i mestra Anna Roig condueix a Sant Pere Molanta un taller de música en família

L’activitat l’organitza aquest dissabte El Formiguer, a les 18:00h, al Centre Cívic Gatzara

divendres 19 maig 2017

El Formiguer de Sant Pere Molanta és una associació d’oci familiar que programa activitats de qualitat. Una bona mostra d’això la tenim aquest mateix dissabte, amb l’organització d’ un taller de música en família amb Anna Roig, cantant i mestra de música infantil. La presidenta de El Formiguer, Erika Martínez, ens confirmava que aquest dijous a la tarda ja estaven cobertes 11 de les 12 places disponibles. (àudio)

El propòsit de El Formiguer és el de facilitar que la família comparteixi lleure de qualitat. Organitzar propostes amb aquesta inquietud en un poble no és tasca senzilla, però a Sant Pere Molanta les iniciatives de qualitat que programen estan tenint resposta malgrat les dificultats.(àudio)

En una primera etapa, El Formiguer fixava trobades per les tardes després de l’horari escolar. El plantejament ha variat els darrers mesos i ara els esforços es dosifiquen, programant activitats més espaiades en el temps però que busquen oferir una major qualitat. (àudio)

La implicació de El Formiguer en la vida associativa del poble ha portat a l’entitat a col·laborar en els preparatius de la propera edició de Firamercat. Pel curs escolar que ve, ja anuncien que oferiran alguna activitat vinculada amb Halloween. De moment, tocarà viure aquesta excepcional oportunitat de gaudir a Sant Pere Molanta d’una activitat musical per als més petits, de la mà d’Anna Roig, aquest dissabte a partir de les 6 de la tarda.

Escolta l'entrevista a Erika Martínez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions