Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La capella de Sant Cugat de Moja s'ha reobert al públic aquest diumenge

Coincidint amb la reobertura s’ha editat un full de difusió amb les dades d’interès d’aquesta capella romànica del segle XI

dimecres 06 març 2019

 

A partir de les 11 del matí i fins a la una del migdia, qui ho desitjava podia visitar l’interior de la capella de Sant Cugat de Moja. Aquest era el primer dia d’obertura al públic de la capella després de la insistència d’un veí del poble, Pere Mitjans, que ha assumit el compromís de responsabilitzar-se de l’obertura de la capella tots els diumenges fins acabar el mes de juliol. (àudio)

En funció de la resposta, el mateix Pere Mitjans explica que no descarta que l’obertura es pugui mantenir fins acabar l’any.(àudio)

Coincidint amb l’obertura, gràcies a la col·laboració de la parròquia  i l’assessorament de l’Ateneu Mogenc, aquest diumenge s’ha començat a distribuir entre els visitants un full informatiu amb les dades d’interès d’aquesta capella medieval del segle XI.

Entre els primers visitants aquest diumenge s’hi van trobar la regidora de cultura, Arantxa Torres i l’alcalde, Lucas Ramírez. L’alcalde subratlla la importància d’obrir el patrimoni a la gent perquè el pugui conèixer.(àudio)

L’alcalde animava als veïns a conèixer peces del patrimoni d’Olèrdola i recordava la feina que s’està realitzat en aquests moments per a elaborar un Pla de Turisme del municipi.(àudio)

Escolta l’entrevista a Pere Mitjans i a Lucas Ramírez, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

 

Document Actions