Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Capta de la Festa Major de Moja assoleix els seus objectius i s’aproxima als 400 programes venuts

Qui desitgi tenir el programa encara el pot adquirir posant-se en contacte amb els membres de la Comissió de Festes

dimarts 16 juliol 2019

 

Membres de la Comissió de Festes de Moja, acompanyats per joves col.laboradors veïns del poble, van oferir dijous i divendres el programa de la Festa Major a totes les llars del poble. El programa estava acompanyat per  una ampolla de cava i dues copes de cava serigrafiades que reprodueixen el ball dels capsgrossos.

Un dels al·licients per a la compra del programa és que inclou tres tiquets que permeten a la família que ha comprat el programa accedir gratuïtament i gaudir de tres actes que tindran lloc durant la Festa. Es tracta d'un espectacle de màgia, el dimecres 24 de juliol;  el concert “Mediterranian guitar” de dijous 25; i el ressopó de després del pregó, divendres 26 de juliol. Ingrid Gras , membre de la Comissió de Festes, es mostrava satisfeta per la resposta dels veïns i assenyalava que les vendes s’han aproximat als 400 programes venuts. Sobre el contingut del programa, subratlla que han volgut oferir activitats per a tots els públics, amb novetats com la festa holi d'aquest dissabte i l'espectacle de màgia.

Les persones que no van poder adquirir el programa durant la capta i estiguin interessades en tenir-lo, es poden posar en contacte amb els membres de la comissió de Festes.

Document Actions