Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La capta de la FM de Moja es realitzarà en 3 dies, de dimecres a divendres de la setmana que ve

Per 15 € s’oferirà programa, ampolla de cava, calendari i vals per gaudir gratuïtament de 3 activitats de pagament
Lucas Ramírez, Xavi Puig i Jordi Massana mostren el programa de la FM de Moja
Lucas Ramírez, Xavi Puig i Jordi Massana mostren el programa de la FM de Moja

dijous 11 juliol 2013

La Festa Major de Moja s’apropa. Un dels indicadors que ho anuncia és la celebració de la capta. Enguany la Comissió de Festes ha decidit fer la capta amb algun ajustament d’horaris respecte l’any passat i ampliar els seus dies de realització per a poder fer la feina amb més deteniment i sense preses. Així, la capta s’ha programat durant tres dies, de dimecres a divendres de la setmana que ve, dies 17, 18 i 19 de juliol. Lucas Ramírez, un dels integrants de la Comissió de Festes, resumia que allarguen la capta durant tres dies “per poder arribar a totes les cases”, amb inici des de la plaça de l’Església a dos quarts de 8 del vespre.(àudio)

Per 15 euros, la Comissió de Festes donarà programa, ampolla de cava, calendari anual amb imatges del poble i, com a novetat, vals retallables que permetran gaudir gratuïtament de 3 activitats de la Festa Major que són de pagament. Xavi Puig, un dels integrants de la comissió, precisava que en el programa hi ha els vals perquè tots els membres de la casa que hagi adquirit el programa puguin entrar gratuïtament al concert de jazz del dijous dia 25, tenir dret al ressopó del divendres 26 i fer ús dels inflables el diumenge 28. (àudio)

Sense aquests vals, l’any passat s’oferia el programa per 10 euros. A través d’una nota que es repartirà aquests dies al poble, la comissió recorda que aquesta col·laboració econòmica permet a la comissió seguir organitzant activitats durant tot l’any, no només la Festa Major. I això sense haver fet cap altre capta durant l’any ni haver de pagar els veïns cap quota. Jordi Massana, membre de la comissió, reconeixia que els hi havia sabut greu modificar el preu, però precisava que es demana col·laboració per la Festa Major i pels actes que la comissió organitza la resta de l’any.(àudio)

Aquest any s’espera poder superar la xifra de 378 venuts durant la capta de l’any passat.

Escolta l'entrevista a la Comissió de Festes de Moja, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions