Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Capta dels Diables de Moja posa a la venda una samarreta amb els elements que integren la colla

La samarreta té un preu de 10 € i es recomana adquirir-la a les 19:00h, a la plaça de l’Església

dijous 26 juliol 2018

Dins de les activitats habituals que ofereix la colla dels Diables de Moja durant els actes de Festa Major, aquest dijous 26 de juliol té lloc la tradicional capta. L’inici de l’acte serà a la plaça de l’Església a les 19h. per seguir pels carrers del poble oferint la samarreta de la FM que elaboren els Diables. Un tret característic és l’aparició per primera vegada de totes les noves incorporacions infantils, encarregats d’amenitzar el recorregut amb el seu toc de timbal. En Ferran Díaz, cap de colla dels Diables de Moja, ens explica el funcionament de l’acte així com algun consell per tal de disposar de la talla adequada. (àudio)

Amb la referència dels darrers anys, la colla fa una previsió de vendes, però sempre està subjecte a variacions.(àudio)

En Lucas Márquez, dissenyador de la samarreta, ens explica quines han estat les seves fonts d’inspiració i manifesta el desig que el disseny agradi i es converteixi en un element identificatiu de la festa.(àudio)

Les samarretes tenen un preu de 10 euros i també es podran adquirir en diferents moments de la festa aquest cap de setmana.

Escolta l'entrevista realitzada per Josep Sesma a Ferran Díaz i Lucas Márquez, emesa per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions