Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Carretera del Vi posa en marxa un bus turístic

El servei s’ofereix tots els dimecres i dissabtes de 9:30h a 17:30h fins a mitjans de setembre

dijous 12 juliol 2018

Amb l’objectiu d’apropar La Carretera del Vi al màxim de visitants possibles i alhora treballar per una mobilitat sostenible, la wine road ha presentat un nou servei de bus turístic que recorrerà la ruta i que permetrà als enoturistes visitar tots els cellers, museus i municipis que en formen part. Després de posar en marxa un servei de carsharing de cotxes elèctrics, l’associació presenta un nou servei de bus turístic molt enfocat als visitants de la costa que volen conèixer els cellers i els atractius turístics de La Carretera del Vi. El servei s’ofereix tots els dimecres i dissabtes de 9:30h a 17:30h fins a mitjans de setembre i compta amb un guia turístic que anirà explicant, durant el trajecte, la història i els paisatges de l’antiga ruta que uneix les vinyes del Penedès amb les platges del Garraf.

El servei es dona amb un micro-bus de 19 places personalitzat amb decoració de La Carretera del Vi. El preu del servei del bus turístic és de 18€ per persona, tot i que existeixen cupons de descompte de 3€ en les oficines de turisme dels municipis que integren la ruta de La Carretera del Vi i en els hotels i allotjaments adherits a la ruta. El bus té parada fixa en tots els municipis que conformen la ruta, i les parades a cellers es fan a demanda del usuaris. El tiquet del bus s’ha de comprar on-line a través d’Enoturisme Penedès (http://bit.ly/busturisticvi ), indicant el dia, hora i lloc on es pujarà al bus turístic. També es recomana marcar les preferències de visita als 13 cellers i els 4 museus per tal que el guia pugui adaptar el recorregut del bus en funció de la disponibilitat i l’horari de cada espai. Les visites als cellers i als museus es paguen directament a cada lloc, i als usuaris se’ls entrega gratuïtament el passaport de La Carretera de l Vi que dóna la possibilitat d’un tractament Premium en els cellers i museus que es visitin.

Per a la presidenta de La Carretera del Vi, Mireia Tetas, “el bus turístic de La Carretera del Vi respon a una llarga reclamació de territori i dóna un plus a la wine road, ja que ens permet oferir una opció de mobilitat molt més personalitzada. Incloure la possibilitat de tenir un guia durant el trajecte fa que l’experiència sigui molt més enriquidora i que els visitants coneguin la història de la ruta i el patrimoni de la zona”.

El servei de guiatge s’ofereix en català, castellà i anglès i els usuaris poden pujar i baixar del bus tantes vegades com vulguin i també poden utilitzar el maleter del bus per a recollir la compra de vins que puguin fer als cellers.

El bus turístic de La Carretera del Vi és una prova pilot resultat de la col·laboració entre l’Associació La Carretera del Vi, la Diputació de Barcelona, els municipis per on passa la ruta i Enoturisme Penedès.

Document Actions