Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La carrossa “Gel i Foc a Moja” guanya el concurs de Calafell i és segona a Cunit

El grup es mostra satisfet pels resultats però destaquen la resposta que obtenen del públic en les rues
La carrossa, dissabte a Calafell(Foto:Aj. Calafell)
La carrossa, dissabte a Calafell(Foto:Aj. Calafell)

dilluns 16 febrer 2015

“Gel i Foc a Moja”, la carrossa del grup de Carnaval de Moja inspirada en la sèrie “Juego de Tronos”, és una de les més lloades de les rues del Penedès per part del públic que segueix els festius recorreguts. Però no només rep aquesta general admiració al carrer. També és de les propostes més premiades entre els jurats en els carnavals competitus. I és que aquest dissabte va obtenir el primer premi en el concurs de Calafell i el segon en el de Cunit. Un dels integrants del grup, Toni Ràfols, explicava que estan satisfets per aquests reconeixements. Al grup també li ha fet il·lusió que, després de 18 anys d’activitat, hagin pogut guanyar el primer premi a Calafell.(àudio)CarrosalsMonjos.JPG

A l’hora de poder obtenir guardons com els recollits aquest cap de setmana, cal tenir un nivell molt alt en tots els aspectes que intervenen en un grup de carnaval. La carrossa  es valora molt, però també la disfressa, el so i les coreografies, tal i com ens apunta Toni Ràfols.(àudio)

Més enllà dels premis, el grup està content per la positiva resposta que reben del públic. S’ho passen bé i noten que també fan que la gent que els segueix en gaudeixi. També fan notar que la carrossa llueix en tots els seus detalls quan tots els seus elements poden desplegar-se. I això només és possible en carrers amples.(àudio)

Aquests premis tenen dotació econòmica i permetran al grup disposar de més possibilitats per a fer noves carrosses. Per aquest cap de setmana, el grup de Moja està molt enfeinat encara. Divendres participen en la rua de Vilafranca i dissabte són els amfitrions de la Rua de Moja. L’endemà diumenge són un dels grups que participaran en el Carnaval de Sant Pere Molanta i per la tarda estaran a Santa Fe.

Escolta l'entrevista a Toni Ràfols, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

 

 

 

 

 

Document Actions