Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Cercavila de la FM de Sant Pere Molanta torna a l’horari de migdia i acabarà al Casal Molantenc

Una altra de les novetats és que el recorregut s’iniciarà des de la plaça Bosquina

dimecres 13 agost 2014

En el primer any com a organitzadors del conjunt de la Festa Major, el Grup de Joves de Sant Pere Molanta ha estat prudent i ha optat per fer poques variacions en la graella d’activitats que s’ha consolidat els darrers anys. Amb tot, alguns canvis han incorporat i ja s’apliquen aquest 2014. Un dels actes que més nota les variacions és la cercavila. S’ha programat per aquest divendres, 15 d’agost, i canvia l’horari, el lloc d’inici del recorregut i el punt final d’arribada.cercavilaStPere.JPG

La sortida s’ha previst des de la plaça Bosquina i no pas des de davant de la Societat, a les 12 del migdia. Es recupera així l’horari clàssic, descartant enguany fer la cercavila pel vespre, tal i com havia estat la norma en les darreres edicions de la festa. També s’opta per modificar el lloc de finalització, amb la ballada de cloenda a l’interior del Casal Molantenc i no a la pista poliesportiva.

La Cercavila comptarà amb els Diables de Sant Pere Molanta, Gegants i grallers de Sant Pere Molanta, la Bolangera, Panderetes de Sant Pere Molanta i les Panderetes de l’Arboçar. El seguici sortirà des de la Plaça Bosquina, per seguir pels carrers Milà i Fontanals, Sant Roc, Manuel Crespo, Font Tallada, Wilson i acabar al Casal Molantenc.

 

Document Actions