Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La colla dels Diables de Moja fa una parada per reflexionar

Fan una crida per renovar la Junta, ampliar el nombre de portadors del Drac i garantir responsables dels Diables Petits

dimarts 29 març 2016

Redacció/Josep Sesma

Fa pocs dies s’informava que l’actual junta del Grup de Joves de Moja deixava l’entitat. En el teixit associatiu existeix l’opinió que s’està vivint un moment difícil per diferents factors, entre els quals hi hauria la dificultat de transmetre motivació als diferents membres del grup i el fet que les persones que encapçalen forces entitats porten molts anys “arrossegant del carro”.

La colla dels Diables de Moja no ha quedat exempta de viure aquest difícil moment. Tot i així, l’actual junta s’ha posat a treballar ràpidament, amb el propòsit de motivar a tots els membres per mantenir els efectius necessaris. De la manera que caracteritza la colla, s’ha organitzat un dinar per tractar aquests i altres temes interns.

Txus Búrdalo, actual cap de colla, precisava que fan una crida pública perquè s’incorporin nous efectius com a responsables del grup dels Diables Petits i per ampliar el nombre de portadors del Drac. Txus Búrdalo també indicava que, després dels actes de celebració del 35è aniversari, els recursos han de partir de zero.(àudio)

Aquest és el cinquè i darrer any de mandat de la Junta que encapçala Txus Búrdalo. La renovació de la Junta es preveu afrontar després de la Festa Major, amb la confiança que es trobaran persones disposades a assumir responsabilitats.(àudio)

L’actual Junta té el propòsit de passar el relleu havent garantit la continuïtat del Drac amb un grup suficient de portadors i de disposar dels necessaris responsables que es facin càrrec dels Diables petits.(àudio)

Properament la colla distribuirà entre les cases de Moja un full informatiu fent aquesta crida a implicar-se en la colla, sense descartar una reunió pública oberta per a resoldre qualsevol dubte.

Des de la colla es mostra confiança en què “les ganes de treballar i l’ambient familiar de la colla, aportaran una dosi extra de motivació per sortejar aquest petit entrebanc en el camí.”

Escolta l'entrevista realitzada per Josep Sesma a Txus Búrdalo, emesa per Canal 20, clicant aquí

 

 

Document Actions