Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La colla Malèfica de Barcelona s’estrena al Penedès i participa en el Correfoc de Moja

La cita de dissabte també comptava amb la presència dels trabucaries de Santa Margarida i els Monjos

dijous 22 gener 2015

 

Redacció /Lucas Marquez i P2

Cal que es produeixi una nit amb molt de fred, fred que gairebé glaci la pólvora per a què un Sant Macari sigui recordat. Ingredients essencials perquè la colla prepari un espectacular correfoc.

El passat dissabte, a les 20 h, la colla iniciava un llarg correfoc pels carrers del poble encapçalats  pels Diables petits. Els petits de la colla van ser els escollits per obrir el camí d’aquest correfoc, el Drac de Moja els seguia de ben a prop amb els seus típics balls. 

En aquesta ocasió,  els Diables de Moja van poder protagonitzar el correfoc d’hivern juntament amb Malèfica, diables del barri del Coll de Barcelona. Tancant el correfoc de la manera més ensordidora possible, teníem els trabucaires de Santa Margarida i els Monjos.

El correfoc va transcórrer amb total normalitat, diverses petades conjuntes van donar el toc de llum, foc i color a la freda nit.

Tot i l’intens fred que van patir els barcelonins, ja comenten que no serà l’últim cop que els veiem per aquí. Escolta l'entrevista realitzada per David Llamas a un dels integrants de Malèfica clicant aquí

 

 

 

 

 

Document Actions