Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La comèdia “155...i escaig”, de “La Companyia es grata”, arriba aquest dissabte a Sant Miquel

La representació s’inclou en la 28a Roda de Teatre i forma part de la Festa de Most de Sant Miquel

dijous 15 novembre 2018

Olèrdola té un protagonisme destacat en la 28a edició de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès, acollint fins a 6 funcions. La més propera en el calendari s’ha programat al local Rossend Montané de Sant Miquel aquest dissabte a dos quarts de 10 de la nit, amb la representació de l’obra “155...i escaig” del grup de Can Rossell “La Companyia es grata”.LaCompanyiaesgrataCanRossell2.jpgDr5tfQKXgAI86BQ.jpg

L’obra planteja com a l’Albert, quan li va tocar la loteria, “no s’imaginava el que li queia a sobre: per culpa d’una pluja de milions, de sobte, s’havia convertit en el gendre ideal, en el futur de la política, en l’amic estimat per tothom......, inclús dels que no coneixia. La sinopsi de l’obra també assenyala que amb 155 milions d’euros....i escaig, fins i tot “Hisenda”  t’adora.

L’obra s’ha presentat com la  comèdia més esbojarrada de La Companyia es grata. Una de les actrius del grup, Glòria Fornés, indicava que l’obra transmet el missatge de la necessitat de “ser conscients del que cadascú vol fer”.(àudio)

L’autor de l’obra és un dels membres del grup, José Bielma, en una clara mostra del treball de producció pròpia que cada vegada van assumint amb més freqüència els grups que formen part de la coordinadora GATAP. El mateix Bielma explicava que l’obra s’ha de  llegir entre línies i que el títol no és casual.(àudio)

Els grups no deixen de posar l’accent en la motivació que els hi suposa estar dins de la Roda.(àudio)

La representació de l’obra de teatre és un dels plats centrals de la Festa del Most que viu aquest cap de setmana Sant Miquel d’Olèrdola. El mateix dissabte, de 5 a 7 de la tarda, hi haurà tallers per a totes les edats i xocolatada. Diumenge , a partir de les 12 del migdia, els infants podran fer passejades en poni i al Local Rossend Montané, simultàniament, s’oferirà una sessió de tast de vins per als adults, a càrrec de Caves Hill i la somelier Sílvia Roig de Cal Roig. I a dos quarts de tres de la tarda, al Local Rossend Montané, se servirà un dinar de germanor amb escudella. En acabar hi haurà música en directe amb Swing Family.

Escolta l'entrevista a José Bielma i Glòria Fornés, trealitzada pel magazín Penedès en Xarxa, clicant aquí

Document Actions