Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La comèdia “Fum , fum, fum” arriba aquest diumenge a Moja de la mà del grup L’Escorça de Mediona

L’obra està escrita per Jordi Sánchez i posa al descobert hipocresies presents en les relacions de parella

divendres 15 gener 2016

Una comèdia que posa al descobert hipocresies presents en les relacions de parella. Així s’ha presentat l’obra “Fum,fum,fum”, que aquest diumenge a la tarda, de la mà del grup L’Escorça de Mediona,es podrà veure a partir de dos quarts de 7 de la tarda al Local Nou de Moja dins dels actes de les Festes de Sant Macari. La funció s’inclou dins de la programació de la 25a Roda de Teatre de l’Alt Penedès i suposa la primera actuació al Local Nou de Moja del grup de Mediona.

“Fum fum , fum” està escrita per Jordi Sánchez, conegut pel gran públic pel seu paper com a “Lopes” a la sèrie “Plats bruts” o per donar vida al peixater Antonio Recio de la sèrie “La que se avecina”. El duirector L’Escorça, Ramon Mata , indica que es tracta d’una comèdia de situacions amb embolics de famílies.(àudio)

En lloc de celebrar, com tothom, el Nadal al seu corral el Mateu i la Raquel passaran les festes a la seva masia. S’hi afegirà a l’Arnau, el seu fill, que hi va per presentar-los la seva novia Beth, una decisió que des del primer moment xoca amb la família del noi.

Formar part de la Roda de Teatre permet als grups enfortir relacions d’intercanvi amb altres formacions de la comarca i portar el seu trenall més enllà dels seus municipis d’origen. (àudio)

A mesura que van fent més funcions de l’obra, el grup es nota més segur. Mata destacava que és una obra divertida que pot fer passar una estona molt divertida a un ampli espectre de públic. (àudio)

L’obra de teatre començarà a dos quarts de 7 i en acabar hi haurà coca i cava pels assistents. L’entrada té un preu de 5 euros.

Escolta l'entrevista a Ramon Mata, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions