Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Comissió de Festes de Moja es mostra satisfeta per la complicitat rebuda en aquesta inusual Festa Major

Assenyalen que forces veïns els hi han expressat el seu agraïment per haver ofert activitats en un any tan excepcional
La Comissió de Festes, aquest diumenge al vespre, abans d'encendre la traca que tancava la Festa Major
La Comissió de Festes, aquest diumenge al vespre, abans d'encendre la traca que tancava la Festa Major

dilluns 27 juliol 2020

La Comissió de Festes de Moja ha ofert un balanç inicial satisfactori de la Festa Major de Moja d’aquest 2020. Amb actes realitzats des de dimecres i fins diumenge, la d’aquest any ha estat una festa del tot excepcional, condicionada per la necessitat d’evitar aglomeracions en l’actual context de rebrots de COVID’19. Així, des de la Comissió s’ha aplicat un model de festa que s’ha basat en oferir activitats variades però no presencials, que es podien seguir per Canal 20-Ràdio Olèrdola, per la web de la comissió de festes, festesdemoja.cat; i per un sistema de sonorització al carrer que permetia fer arribar el so dels concerts a bona part del poble.

Després de la traca que marcava el final de la Festa Major, una de les integrants de la Comissió de Festes, Ingrid Gras, explicava aquest diumenge al vespre que havien rebut moltes mostres d’agraïment de veïns perquè, en un any tan excepcional, havien ofert actes per Festa Major.(àudio)

Un dels continguts més destacats d’aquesta Festa Major han estat els tres concerts programats. Ingrid Gras explica que havien descartat oferir-los amb aforament restringit, perquè “no volien triar” qui entrava i qui no. Des de la comissió agraeixen la implicació dels músics, que van haver de fer les seves actuacions sense públic.(àudio)

La Comissió també ha posat l’accent en l’interès del pregó, realitzat per Imma Tort, Helena Mestra i Rosa Miret, així com en la possibilitat de poder accedir a un concert de Dàmaris Gelabert, aquest diumenge a la tarda, a través d’un enllaç exclusiu per Youtube.

Ingrid Gras apunta que, si les circumstàncies excepcionals es mantenen, no descarten programar altres festes al poble seguint un model similar al que s’ha aplicat per aquesta Festa Major d’estiu de 2020.(àudio)

Escolta l’entrevista realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola  a Ingrid Gras clicant aquí

 

Document Actions