Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Comissió de Festes de Moja ha elaborat un programa d'actes variat i adaptat a la situació sanitària

Amb prudència, noten “ganes de festa” entre els veïns i anuncien que regalaran un domàs per a cada habitatge
Eloi Farré i Ingrid Gras, membres de la Comissió de Festes
Eloi Farré i Ingrid Gras, membres de la Comissió de Festes

divendres 16 juliol 2021

La Comissió de Festes de Moja ja ha fet la bustiada de distribució per les llars del poble del programa imprès de la Festa Major d’aquest 2021. Els primers actes ja es viuen aquesta setmana, amb la presentació aquest dijous del quadern de l’Ateneu Mogenc dedicat a l’església, la gimcana de dissabte i les titelles de diumenge. Però el gruix de la programació segueix el calendari tradicional i els actes destacats es concentren durant el cap de setmana més pròxim a Sant Jaume, patró del poble. Enguany el 25 de juliol cau en diumenge i serà la data que marcarà el final d’una Festa Major que combina propostes per a tothom adaptades a la situació sanitària.

Dues de les persones que integren la Comissió de Festes, Ingrid Gras i Eloi Farré, explicaven que no serà una Festa Major “com la de sempre” perquè s’ha hagut d’adaptar a les mesures de contenció de la COVID.(àudio)

El repartiment del programa pel poble els ha permès a la Comissió de Festes tenir un contacte directe amb els veïns. Han notat precaució però ganes de viure la Festa Major.(àudio)

La Comissió de Festes anuncia que regalaran un domàs per a cada habitatge del poble.(àudio)

Ingrid Gras i Eloi Farré han destacat que un dels trets distintius de la Festa és la col·laboració rebuda per part de les entitats. En aquest sentit posen l’accent en les aportacions fetes al programa d’actes per part de col.lectius com els Diables, l’Ateneu Mogenc, els Balls Populars, els Geganters, el club BTT El bressol o la parròquia.

El programa imprès que s’ha repartit pot registrar canvis en aplicació de la normativa de contenció de la COVID-19, especialment pel que fa als horaris dels espectacles programats inicialment per la nit.

Podeu consultar el programa íntegre, en format pdf, clicant aquí.

Escolta l’entrevista a Ingrid Gras i Eloi Farré, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions