Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Comissió de Festes de Moja ofereix un atractiu i gratuït programa d’actes per viure aquest cap de setmana la Festa Major d’Hivern

El premiat musical “Bruna” es podrà veure al Local Nou diumenge, a les 18.00h

dimarts 11 gener 2022

La Comissió de Festes de Moja ha elaborat un programa d’actes ben atractiu per a viure aquest cap de setmana la Festa Major d’Hivern, les festes de Sant Macari. No podran ser del tot unes festes normalitzades perquè encara són necessàries restriccions per a evitar la propagació de la pandèmia, però malgrat no es puguin oferir actes tradicionals com els esmorzars populars, sí que s’ha pogut tancar un programa amb nombrosos incentius que inclouen ofertes teatrals professionals d’elevada qualitat

La primera activitat es viurà al Local Nou aquest divendres, a les 22:30h, amb una sessió de monòlegs a càrrec dels reconeguts David Sas i Angel Miralles. El donatiu d’entrada serà de 4 euros, que es destinaran a “Olèrdola amb La Marató”. Ingrid Gras, membre de la Comissió de Festes de Moja, explica que es busca amb quest espectacle un contrapunt a la situació actual i així poder “alliberar tensions i passar una bona estona entre riures”. (àudio)

Dissabte, a les 10h i fins les 11h, els infants de p3,p4 i p5 podran participar al Local Nou en els tallers infantils “ Vine a fer música”, a càrrec d'Ophélie Derieux. Es podrà descobrir i experimentar els sons greus i aguts, el silenci, el soroll ràpid i lent i tenir l'oportunitat de cantar i fer música tots junts. Cal l’acompanyament d’un adult i serà necessari portar estoreta, 2 cullerots de fusta i 2 olles de diferents mides.

Acte seguit, a les 11:30h i fins les 12:45h seguiran al Local Nou els tallers  infantils musicals, però en aquest cas per a nens i nenes de 1r fins a 6è de Primària. Serà el taller de “Body percussion”, amb Ophélie Derieux. En aquest taller s’experimentarà la música utilitzant el cos com a instrument tot combinant-ho amb la dansa i el cant. Els dos tallers es realitzen amb la col·laboració dels Capgrossos de Moja

Sense deixar el Local Nou, el darrer dels actes de dissabte serà el concert de Festa Major amb la orquestra Millenium, a les 22.30h

Diumenge, des de les 11 i fins les 13h, a la capella St. Cugat, es podrà visitar l’ exposició del 150è aniversari del temple parroquial.

A les 11:30h a la plaça Pau Casals,  tots els balls populars de Moja oferiran una actuació de lluïment. Ingrid Gras destaca que , tot i no poder oferir la cercavila tradicional , sí que es garanteix així la presència dels Balls a la Festa Major d’Hivern i a l’exterior amb aquesta actuació.(àudio)

 Mentre es faci l’actuació es podrà trobar una parada informativa de la plataforma "NO a la MAT Alt Penedès".

 I a la una del migdia, a l’església de Sant Jaume , hi haurà missa solemne, ofrena i cant dels goigs a Sant Macari.

 Per la tarda de diumenge, a les 6, es reserva un espectacle professional de primer nivell. Es podrà veure l’aclamat espectacle de teatre musical “Bruna”, de Mateu Peramiquel i Mar Puig. Ha obtingut importants reconeixements, com el recent premi Teatre Barcelona 2021 al Millor Espectacle Familiar i el premi Juan Mayorga 2019 a la Millor Autoria (àudio)

Diumenge a la tarda, al Local Nou, hi haurà una parada de polseres Candela per recaptar  fons per a la investigació de l'Hospital St. Joan de Déu.

 Tots els actes són d’aforament limitat i tindran registre d’entrada.

Escolta l'entrevista a Ingrid Gras, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Galeria d'Imatges

FestaMajorHIvern-Bruna.jpg

Document Actions