Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Comissió de Festes de Moja oferia aquest dissabte Carnaval infantil al Local Nou

La Comissió ja prepara pel proper 4 d’abril un nou “TapaJazz”

dimarts 11 març 2014

La Comissió de Festes de Moja no para. Bona part de les activitats d’àmbit cultural que s’organitzen al poble porten el seu segell. En el cas del Carnaval, també han fet la seva aportació convocant una festa infantil que se celebrava dissabte a la tarda al Local Nou de Moja. L’espai gairebé es va omplir d’infants disfressats acompanyats dels seus familiars. L’espectacle de màgia amb Xavi Udina no es va poder completar i els infants van acabar gaudint de música i xocolatada. Lucas Ramírez, membre de la Comissió de festes, indicava que el propòsit que tenien des de la Comissió era el d’oferir una activitat pels més petits al poble durant el Carnaval. (àudio)copy_of_CarnavalInfantil2.JPG

La Comissió de Festes de Moja té la intenció d’oferir propostes per a totes les edats, per això consideraven que calia organitzar de nou una festa pels més petits i fer que també visquessin com a protagonistes el Carnaval.(àudio)
A l’hora de convocar propostes, des de la Comissió intenten que en el cas de les activitats adreçades als infants l’entrada sigui lliure. Aquest criteri condiciona que es contractin grups d’animació que suposarien una despesa important.(àudio)

La propera activitat que organitzarà la Comissió de Festes de Moja és un Tapa Jazz, el proper divendres 4 d’abril, amb l’actuació d’una escola de música de Vilafranca. Des de la Comissió també s’han mostrat satisfets perquè algunes persones ja han respost a la crida pública que feien i han mostrat el seu interès per col.laborar en la Comissió de Festes del poble.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions