Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Comissió de Festes de Moja organitza aquest dissabte un Carnaval Infantil al Local Nou

A partir de les 6 de la tarda, actuarà l’animador Ramon Caballol i hi haurà xocolatada
Imatge del Carnaval Infantil de l'any passat
Imatge del Carnaval Infantil de l'any passat

divendres 15 febrer 2013

 

Amb la voluntat d’oferir una activitat adreçada als més petits dins dels actes de Carnaval, la Comissió de Festes de Moja organitza una festa aquest dissabte a la tarda al Local Nou. Aquest Carnaval Infantil començarà a les 6 de la tarda i comptarà amb l’actuació de l’animador Ramon Caballol, per acabar amb una xocolatada.

Lucas Ramírez, membre de la Comissió de Festes de Moja, explicava que per Carnaval no es podien oblidar dels més petits. També exposava que s’havia fixat una entrada simbòlica d’un euro per a fer front a les despeses que suposa organitzar aquesta festa.(àudio)

El precedent de l’any passat, amb el Local Nou ple d’infants disfressats, fa preveure que hi haurà una bona assistència en aquesta Festa de Carnaval. L’horari també s’ha pensat per a fer compatible la festa amb l’assistència després a la rua. (àudio)

Lucas Ramírez posa l’accent en què la voluntat de la Comissió de Festes, dins dels actes que organitzen durant tot l’any a Moja, és la d’oferir també propostes adreçades als infants.(àudio)

L’any passat es va organitzar una Festa a la nit, al Local Nou, que va incloure l’acte de lliurament de la dotació econòmica que cada grup rebia per participar en la Rua. L’acte va ser molt seguit per components de les comparses i el Local es va omplir. Enguany, però, aquest acte no es farà i el lliurament no anirà acompanyat d’una festa.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

 

 

 

Document Actions