Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Comissió de Festes de Moja rep opinions satisfactòries sobre la Festa Major i es planteja seguir organitzant actes a la plaça de l’Església

Aquest dimarts, a les 18.30h, es commemora el 20è aniversari del ball de les panderetes

dimarts 25 juliol 2023

Aquest dimarts és Sant Jaume, patró del poble de Moja, i l’activitat de la Festa Major encara té alguna proposta destacada abans de tancar-se la programació. Però amb el gruix dels actes  ja fets, des de la Comissió de Festes de Moja han ofert una primera valoració satisfactòria. Eloi Farré, membre de la Comissió, explicava que estaven rebent opinions satisfactòries dels veïns. Des de la comissió han volgut fer un agraïment especial a les entitats i establiments que s’han implicat en la Festa Major. (àudio)

A causa de les obres de reurbanització de la rambla Pau Casals, una de les novetats de la Festa Major aquest 2023 ha estat que bona part de l’activitat s’ha traslladat a la plaça de l’Església. El canvi ha tingut bona recepció i la Comissió de Festes no descarta que la plaça torni a acollir més activitats musicals en futures festes majors.(àudio)

Sobre el funcionament dels actes, llevat d’algun incident que no ha revestit importància, la Comissió de Festes també s’ha mostrat satisfeta. Eloi Farré ha subratllat la participació que han rebut les activitats. També ha posat de relleu la bona preparació de la Nit Jove i el gran ambient que es va viure durant el ball de nit de dissabte, amb la Montecarlo.(àudio)

Aquest dimarts, darrer dia de la Festa Major, s’ha programat l’acte del 20è aniversari del ball de panderetes, a la plaça de l’1 d’Octubre. Després hi haurà taller de txapes i berenar per a tots els assistents. A les 8 del vespre s’oficiarà missa solemne, amb la presentació de les ofrenes i memòria dels difunts del darrer any. En acabar hi haurà cant dels goigs i , tot seguit, traca de fi de festa.

Arxius Adjunts

Document Actions