Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Comissió de Festes de Moja, satisfeta per l’àmplia participació obtinguda durant la Festa Major

Destaquen l’èxit d’actes musicals com el concert de jazz, el ball amb la Banda del Drac o el concert amb el grup Trams
L'actuació del grup Trams tancava la Festa Major
L'actuació del grup Trams tancava la Festa Major

dilluns 29 juliol 2013

La Comissió de Festes de Moja ha ofert un balanç inicial plenament satisfactori de la celebració de la Festa Major de Moja, que aquest diumenge al vespre arribava a la seva finalització després de sis dies d’actes. Els integrants de la Comissió han subratllat d’aquest balanç positiu la participació, tal i com resumia un dels seus membres, Xavi Puig. Un altre dels components, Jordi Massana, feia notar la gran afluència de gent en els actes convocats. (àudio)

Lucas Ramírez, també membre de la Comissió de Festes, indicava que la Festa Major d’aquest 2013 havia estat més participativa que la de l’any passat.(àudio)

L’apartat musical de la Festa Major ha estat un dels aspectes que millor regust de boca ha deixat entre els organitzadors. Dijous, en el concert de jazz de Xavi Diaz Quartet, l’assistència es va doblar respecte l’any passat. Diumenge, en el darrer dels actes, el grup Trams va tornar a connectar amb un públic d’edats i gustos diversos amb el seu espectacle de versions de cançons en català. Però si hem de triar un acte que serà recordat pels organitzadors aquest 2013, aquest és el del Ball de dissabte amb la Banda del Drac.(àudio)

La Comissió de Festes també ha subratllat el gran pregó que va oferir Jaume Milà i la col·laboració que han rebut per part de les entitats i persones que, a títol individual, han fet possible la Festa Major. La Comissió, amb tot, reconeix que en alguns moments de la festa s’ha vist desbordada perquè només són tres components. Per això animen a tothom a donar un pas endavant i a implicar-se activament en l’organització d’activitats lúdiques i culturals al poble, passant a formar part de la Comissió de Festes.

Escolta l'entrevista als integrants de la Comissió de Festes, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions