Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Comissió de Festes fa un balanç positiu de la celebració de la Festa del Most de Moja

Destaquen la novetat del “Mojatast” i el gran ambient viscut al Local Nou amb l’obra “Orgasmes”

dimarts 24 octubre 2017

La Comissió de Festes de Moja ha ofert una valoració inicial positiva de la celebració, aquest cap de setmana, dels actes principals de la Festa del Most. L’activitat s’iniciava dissabte a la tarda amb la mostra gastronòmica “Mojatast”, a la  plaça de l’Església, per seguir amb el sopar i ball del Most, que va comptar amb l’actuació del grup de versions “Gina & The Tònics” al Local Nou. Diumenge al migdia  tenia lloc la cercavila, el concurs de dibuix infantil i un vermut popular.  No hi van faltar les passejades amb carro que els infants van poder fer de manera gratuïta per La Plana. La representació del muntatge professional “Orgasmes”, amb Roger Pera, arrodonia la Festa del Most el diumenge a la tarda.FestaMostMoja2.JPGFestaMostMoja3.JPGFestaMostMoja4.JPG

David Sallés, membre de la Comissió de Festes, es mostrava satisfet pel funcionament dels actes i la resposta obtinguda.(àudio)

Des de la Comissió són conscients que aquest cap de setmana han coincidit molts actes i esdeveniments que han fet que l’assistència en algun cas s’hagi pogut ressentir, com ha estat el cas del ball i del sopar del most. A la cita s’hi van apuntar finalment una seixantena de persones, per sota de les expectatives marcades inicialment. David Sallés també subratlla el bon ambient familiar que es registrava durant el “Mojatast”. (àudio)

L’àgil cercavila va tenir diumenge al migdia menys elements del folklore local del que és habitual. Només hi van participar les panderetes, el ball de bastons i els capgrossos.

Per la tarda, més de 200 persones van poder seguir la comèdia “Orgasmes”, que s’oferia al Local Nou gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola.

Escolta l'entrevista a David Sallés, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions