Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Balanç positiu de la FM de Moja per la participació i el funcionament de les novetats

El correfoc i l’estrena de la processó, dos dels moments destacats de la Festa
El concert de Trams, per tercer any consecutiu, tancava la festa aquest diumenge a la nit
El concert de Trams, per tercer any consecutiu, tancava la festa aquest diumenge a la nit

dilluns 27 juliol 2015

La Comissió de Festes de Moja fa un primer balanç satisfactori del desenvolupament, aquest darrer cap de setmana, dels actes principals de la Festa Major. Lucas Ramírez, un dels integrants de la Comissió, transmetia aquesta valoració positiva ja aquest mateix diumenge al vespre, just quan s’estava realitzant el darrer acte de la Festa Major amb el concert del grup Trams. Ramírez indicava que la festa havia anat de menys a més pel que fa a participació. Alguns dels actes previs, com el concert de cant coral de la setmana passada, havien comptat amb una discreta presència de públic. A mesura que s’aproximava el cap de setmana central de la Festa Major, els actes anaven sent més concorreguts fins arribar a recollir una assistència molt elevada en forces de les propostes programades de divendres a diumenge. Un altre dels aspectes que valora positivament la Comissió de Festes és l’absència d’incidències remarcables i que els actes han estat presidits pel civisme i la convivència entre veïns.(àudio)BalanFMOK.JPG

La d’aquest 2015 serà recordada com la Festa Major del correfoc dels Diables i l’any de l’estrena de la processó, amb Sant Jaume tancant el segui el dissabte al vespre. Aquesta novetat va funcionar segons les previsions, fent que el recorregut fos més àgil gràcies als canvis introduïts. (àudio)

Reunir a 13 agrupacions de foc era tot un repte que implicava estar altera i no descuidar cap aspecte vinculat amb la seguretat. Lucas Ramírez esmentava les ganes i el treball dels diables i la gran cloenda de l’acte viscuda a la plaça de l’Església. (àudio)

Un altre dels canvis que van funcionar , segons destaca Ramírez, va ser diumenge al migdia la sortida dels balls populars de l’església fins a la rambla  Pau Casals. El seguici va tenir un notable acompanyament i els balls van poder ballar i lluir dalt de l’entarimat abans del vermut popular. (àudio)

Una altra de les novetats plantejades era el canvi d'ubicació de la NIt Jove, que es programava a la rambla Pau Casals. Però no podrà ser valorada perquè l'activitat es va suspendre a causa de la pluja. Dissabte la Comissió optava per traslladar el ball de nit a l'interior del Local Nou. La recuperació de la gimcana, el diumenge al matí, va reunir a una vintena d'infants que van fer les proves proposades en diferents punts del poble.

Des de la comissió s’ha volgut fer un agraïment ben especial a totes les persones i entitats que, amb la seva aportació i feina, han fet possible que la Festa Major de Moja registrés un nou èxit.

En propers serveis informatius ampliarem informacions sobre actes de la Festa Major, com l’apartat d’exposicions o la processó.

Escolta l'entrevista de valoració oferta per Lucas Ramírez a Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions