Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Comissió de Festes de Moja organitza per Sant Jordi una sessió de lectura en veu alta oberta a tothom

Serà a les 18.00h, al Local Nou. Una hora abans convoquen un “pinta guixos” per decorar el terra de la rambla Pau Casals

dimarts 20 abril 2021

 

La Comissió de Festes de Moja organitza per aquest divendres 23 d’abril, diada de Sant Jordi, una “Lectura en Veu Alta”. Serà  a les 6 de la tarda, al Local Nou de Moja i s’organitzarà en 3 categories: infantil, juvenil i adult perquè tothom que ho desitgi hi pugui participar sense cap excepció.

L’acte consistirà en fer una lectura de pocs minuts per compartir amb el públic assistent. Es pot llegir un fragment del llibre que es desitgi o del “Calaix de la Lectura” , una selecció de llibres oferta pel bibliobús que estarà a la disposició dels participants al Local en aquell dia. Per tal de seguir totes les mesures sanitàries per la Covid-19, caldrà fer una inscripció prèvia al següent correu: comissio@festesdemoja.cat. Ingrid Gras, membre de la Comissió de Festes, explicava que han ideat una activitat per a que la pugui fer tothom. (àudio)

I davant del local, a les 5 de la tarda, el mateix dia de Sant Jordi la Comissió de Festes convoca una activitat de “pinta guixos” al terra a la rambla Pau Casals. Cada nen i nena disposarà d’un quadrant pintat al terra i d’uns guixos per tal que faci un dibuix lliure, amb la temàtica que vulgui i pugui emportar-se per la seva creativitat i imaginació. També  cal inscripció prèvia a comissio@festesdemoja.cat. (àudio)

I per tancar la seva activitat per Sant Jordi, la Comissió de Festes, conjuntament amb l’Ateneu  Mogenc,  fa una crida a guarnir façanes i balcons per Sant Jordi, compartint les fotos a facebook i Instagram, etiquetant @comissiodefestessant @ateneumogenc, amb #santjordialesfaçanes #comissiofestesmoja #ateneumogenc. Ingrid Gras explicava que aquest guarniment de façanes i balcons busca “que es noti” que divendres és Sant Jordi.(àudio)

Escolta l’entrevista a Ingrid Gras, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions