Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Comissió de Festes, satisfeta per l’augment de participació veïnal en la FM de Moja

Novetats com el teatre musical han funcionat i les propostes tradicionals han comptat amb una gran acceptació

dilluns 30 juliol 2018

Aquest diumenge al vespre, a falta encara d’un darrer acte per a tancar-se la Festa Major, la Comissió de Festes de Moja oferia un primer balanç satisfactori pel funcionament aquest 2018 de les activitats. Tres de les integrants de la Comissió, Ingrid Gras, Anna M. Fernández i Esther García, coincidien en valorar que aquest any s’havia registrat una gran participació i un bon ambient en la Festa Major.(àudio)

Les activitats tradicionals han comptat amb gran acceptació i públic fidel, mentre que novetats com el teatre musical amb Espai de Veus, van superar les expectatives.(àudio)

El concurs de paelles del dissabte anterior, l’animació en els balls amb un espectacle impactant en el del dissabte, així com el castell de focs i els actes tradicionals, han despertat l’interès d’un gran nombre de veïns i visitants. Per Ingrid Gras, iniciatives com la de regalar tiquets d’accés lliure amb la compra del programa, s’ha demostrat que han arrelat.(àudio)

Malauradament, també en aquesta Festa Major cal anotar l’incident d’incivisme que es va viure durant la Nit Jove de divendres.

La regidora de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres, resumia que aquesta Festa Major havia comptat amb la col·laboració de moltes persones per a fer-la possible.(àudio)

Una de els novetats en l’apartat organitzatiu d’enguany són les tasques que passa a assumir directament l’Ajuntament en àmbits com la contractació d’espectacles. Arantxa Torres indicava que el propòsit és el de garantir el manteniment de les festes.(àudio)

Pots escoltar les entrevistes a la Comissió de Festes i a Arantxa Torres, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola,clicant aquí

Document Actions